La Beaute De Hanoi

La Beaute De Hanoi este elegant conceput pentru a amestec eleganta sofisticata cu frumusețea modernă, păstrând spiritul oriental. La doar câteva minute de la Hanoi amplasat renumit Lacul Hoan Kiem și ireal străzile comerciale din cartierul vechi, La Beaute de Hanoi Hotel oferă o gamă superbă de cazare de tip boutique. 18 camere de superb numit vin în trei categorii: cameră superioară, camere deluxe, Suită Junior cu balcon, camere cu baie proprie de familie ..
Subliniind glamour rafinat, eleganta atemporala si confortul de lux, fiecare cameră și suită este proiectat cu bun gust pentru a crea o atmosferă primitoare și primitoare. La La Beaute De Hanoi Hotel, veti gasi un birou de turism și o recepție deschisă 24 de ore pe zi. Oaspeții se pot obține asistență cu depozitarea bagajelor, spălătorie și servicii de ticketing. Locuri de parcare publice gratuite sunt disponibile la o locație în apropiere.
În plus față de astfel de facilități moderne precum IDD, aer condiționat, televizoare LCD de 32 inch, TV prin satelit, internet Wi-Fi, DVD player, mini-bar și cutii de siguranță, de serviciu este extrem de important ca La Beaute de Hanoi are scopul de a stabili un nou standard în tip boutique cazarea la hotel.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one